Affiliate Disclaimer

Lars Blom

Affiliate Links worden gebruikt in dit artikel naar eigen inzicht. Houd ons eerlijk, je hoeft niet beledigd te worden.

Als je genoten hebt van ons artikel deel het dan, reageer, tweet het en/of abonneer je op onze nieuwsbrief, we zouden het zeer op prijs stellen. Bekijk onze andere artikelen uit deze serie op: Let op: dit artikel bevat affiliate links. We verdienen een commissie van de aankoop van onze producten, maar dat is de prijs die we betalen voor de tijd die we besteden aan het produceren van hen. Dit heeft geen invloed op de prijs die u betaalt op de lange termijn, maar het helpt wel de site te ondersteunen.

Als het je bevalt wat we hier doen op deze dag in de geschiedenis, overweeg dan om ons te steunen. We hebben hard gewerkt voor deze website en zijn net zo gepassioneerd over wat we doen als jij over wat je leest. Zorg ervoor dat je onze Facebook-pagina leuk vindt, deelt en/of erop reageert. Deze dag in de geschiedenis is slechts een van de vele waarmee we geschiedenis schrijven.

Affiliate links zijn erg populair, niet alleen in Nederland, maar ook in de andere landen waar de websites van de betrokken bedrijven zijn gemaakt. Maar dit werkt niet zo goed. Een link die op het punt staat te verlopen en in het domein moet blijven is geen affiliate link. Zelfs als een affiliate link is gekoppeld aan hetzelfde domein waarop de webpagina wordt gehost, werkt deze niet omdat de koppeling niet meer zichtbaar is in de webbrowser. Het is nog steeds onderdeel van de website, maar het domein is doorgestuurd naar de nieuwe website (of een andere website), zodat de link verdwijnt uit de internet browser. Er zijn vele andere redenen waarom dit niet kan worden gedaan. Als de website bijvoorbeeld in Nederland wordt gehost en de webserver zich in het Verenigd Koninkrijk bevindt, werkt de link niet. Je zou nog steeds op het web zoeken naar de link en vervolgens het domein te vinden en klik op de link om terug te gaan in de webbrowser. De link moet werken op meerdere domeinen.